معاونت اجتماعی
۱۳۹۹ جمعه ۹ خرداد
تاریخ: 1398/11/20 تعداد بازدید: 62
برگزاری مجمع سلامت شهرستان سوادکوه شمالی در استان مازندران در تاریخ 16/11/98 در محل فرمانداری این شهرستان و با حضورمعاون فرماندار ، نماینده استانداری ، نماینده دانشگاه علوم پزشکی مازندران

مجمع سلامت شهرستان سوادکوه شمالی در استان مازندران در تاریخ 16/11/98 در محل فرمانداری این شهرستان و با حضور معاون محترم فرماندار آقای پاریاو ، آقای دکتر ملازاده نماینده دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دبیری رییس شبکه بهداشت سوادکوه آقای دکتر رشیدی و جمعی از مسئولین ادارات راس ساعت 9 صبح برگزار گردید. آقای دکتر رشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن خیرمقدم به حاضران به بیان چالش های سلامت شهرستان و اقدامات انجام شده در حوزه سلامت شهرستان پرداختند. پس از ایشان آقای پاریاو معاون فرماندار شهرستان سوادکوه شمالی در خصوص عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در شهرستان و همچنین بررسی چالش های سلامت بر اساس دستور کار جلسه پرداختند. سپس دکتر ملازاده توضیحات مبسوطی در زمینه اهمیت و ساختار و مبانی مجمع سلامت بیان نمودند ، در ادامه رییس شبکه بهداشت پس از اشاره به شیوع بیماری کرونا در زمینه نحوه انتقال و راههای پیشگیری و ... ابتدا به سیاست های کلی نظام سلامت درخصوص اجتماعی شدن و بیانیه رهبر معظم انقلاب این مورد و مصوبات شورای سلامت اشاره نموده، سپس گزارشی در زمینه کانونها و مجامع سلامت محلات و خانه مشارکت و مشکلات احصاء شده و ... بیان نمودند ، در ادامه بیانیه پایانی مجمع برای حاضرین قرائت گردید . در پایان به دو اداره فعال در حوزه سلامت لوح تقدیر اهداء گردید.